Otkup listića

Sadržaj

Prijevremeni otkup listića (Uzmi ili ostavi) članovima Premier Kluba pruža mogućnost da zatraži isplatu listića prije no što su svi događaji sa listića odigrani. Ova opcija postaje moguća u slijedećim uvjetima:

  • listić sadrži više od pet događaja, tj. parova
  • odigrano je najmanje pet ili više događaja sa listića, od kojih su svi dobitni
  • trenutno niti jedan od preostalih događaja nije u tijeku

Pogledajmo slijedeći primjer listića:

Listić

Kao što možemo vidjeti, na listiću se nalazi ukupno osam parova. Od prvih šest parova koji su igrani u četvrtak su svi dobitni. Preostala dva para, koji će biti igrani u petak još nisu započeli. Ovakav listić je zadovoljio sve uvjete za prijevremenu isplatu.

No prije no što ti objasnimo kako sve možeš zatražiti prijevremeni otkup, dopusti da ti obratimo pažnju na slijedeća poglavlja koja se bave vezanim temama:

Web otkup listića

Za podnošenje zahtjeva za otkupom moramo prije svega pristupiti detaljima listića:

  • za listiće uplaćene putem weba detaljima možeš pristupiti tako da se prijavi na stranicu, pa otvori popis svojih listića.
  • za listiće uplaćene u poslovnici detaljima pristupaš putem prozora za provjeru listića uživo

Listići koji zadovoljavaju upravo opisane uvjete će u popisu tvojih listića biti označeni zelenom ikonom sata, te će u njihovom statusu pisati “listić je spreman za otkup”:

Zaglavlje otkup

Detalji vezani za iznos prema kojem otkup možeš izvršiti nalaze se u detaljima listića, kako je prikazano slijedećom slikom:

Otkupni dobitak jednak je umnošku koeficijenata svih događaja koji su dobitni, dok je otkupna isplata umanjena za iznos smanjenja gubitka priređivača. Ako se odlučiš za otkup tako prikazanog listića, to možeš učiniti klikom na ikonu prikazanu slijedećom slikom:

Otkup listića - ikonica

Nakon što si pritisnuo prikazanu tipku, naša web stranica će tebe tražiti potvrdu ove operacije:

Otkup listića - potvrda

Nakon što te potvrdili otkup, listić će biti označen kao dobitan. U slučaju ako si listić uplatio putem web-a, iznos tvojeg računa će biti uvećan za otkupni iznos. Ako si umjesto toga listić uplatio u poslovnici, svoj dobitak možeš podići također u poslovnici.

SMS otkup listića

Zahtjev za otkup listića možeš podnositi i putem tvojeg mobilnog telefona i to na slijedeći način: na broj 091-211-003 pošalješ poruku slijedećeg sadržaja (cijena poruke 0,20 KM + PDV):

S broj listića (npr: S19469690400010)

kao odgovor stići će ti SMS poruka koja će sadržavati trenutno stanje listića, te ponuđeni iznos otkupa, ako je moguć. Ukoliko prihvaćaš ponuđeni iznos, proslijedi dobivenu poruku na broj 091-511-009 (cijena poruke 0,80 KM + PDV) i tvoj listić će postati dobitni!

Vrijedi isto pravilo kao i kod web otkupa:

  • ako je listić uplaćen putem web-a, iznos tvojeg računa će biti uvećan za otkupni iznos
  • ako je listić uplaćen u poslovnici, svoj dobitak možeš ćeš podići također u poslovnici

Napomena: cijene poruka su jednake za korisnike svih mobilnih mreža u Bosni i Hercegovini.