Otkup listića – Uzmi ili ostavi

Prijevremeni otkup listića članovima Premier Kluba pruža mogućnost da zatražite isplatu listića prije no što su svi događaji sa listića odigrani. Ova opcija postaje moguća u slijedećim uvjetima:

  • listić sadrži više od pet događaja, tj. parova
  • odigrano je najmanje pet ili više događaja sa listića, od kojih su svi dobitni
  • trenutno niti jedan od preostalih događaja nije u tijeku

Pogledajmo slijedeći primjer listića:

Listić

Kao što možemo vidjeti, na listiću se nalazi ukupno osam parova. Od prvih šest parova koji su igrani u četvrtak su svi dobitni. Preostala dva para, koji će biti igrani u petak još nisu započeli. Ovakav listić je zadovoljio sve uvjete za prijevremenu isplatu.

No prije no što Vam objasnimo kako sve možete zatražiti prijevremeni otkup, dopustite da Vam obratimo pažnju na slijedeća poglavlja koja se bave vezanim temama:

Web otkup listića

Za podnošenje zahtjeva za otkupom moramo prije svega pristupiti detaljima listića:

  • za listiće uplaćene putem weba detaljima možete pristupiti tako da se prijavite na stranicu, pa otvorite popis svojih listića.
  • za listiće uplaćene u poslovnici detaljima pristupate putem prozora za provjeru listića uživo

Listići koji zadovoljavaju upravo opisane uvjete će u popisu Vaših listića biti označeni zelenom ikonom sata, te će u njihovom statusu pisati “listić je spreman za otkup”:

Zaglavlje otkup

Detalji vezani za iznos prema kojem otkup možete izvršiti nalaze se u zaglavlju listića, kako je prikazano slijedećom slikom:

Otkup listića

Otkupni dobitak jednak je umnošku koeficijenata svih događaja koji su dobitni, dok je otkupna isplata umanjena za iznos smanjenja gubitka priređivača. Ako se odlučite za otkup tako prikazanog listića, to možete učiniti klikom na ikonu prikazanu slijedećom slikom:

Otkup listića - ikonica

Nakon što ste pritisnuli prikazanu tipku, naša web stranica će vas tražiti potvrdu ove operacije:

Otkup listića - potvrda

Nakon što te potvrdili otkup, listić će biti označen kao dobitan. U slučaju ako ste listić uplatili putem web-a, iznos Vašeg računa će biti uvećan za otkupni iznos. Ako ste umjesto toga listić uplatili u poslovnici, svoj dobitak možete podići također u poslovnici.

SMS otkup listića

Zahtjev za otkup listića možete podnositi i putem Vašeg mobilnog telefona i to na slijedeći način: na broj 091-211-003 pošaljete poruku slijedećeg sadržaja (cijena poruke 0,20 KM + PDV):

S broj listića (npr: S19469690400010)

kao odgovor stići će Vam SMS poruka koja će sadržavati trenutno stanje listića, te ponuđeni iznos otkupa, ako je moguć. Ukoliko prihvaćate ponuđeni iznos, proslijedite dobivenu poruku na broj 091-511-009 (cijena poruke 0,80 KM + PDV) i vaš listić će postati dobitni!

Vrijedi isto pravilo kao i kod web otkupa:

  • ako je listić uplaćen putem web-a, iznos Vašeg računa će biti uvećan za otkupni iznos
  • ako je listić uplaćen u poslovnici, svoj dobitak možete ćete podići također u poslovnici

Napomena: cijene poruka su jednake za korisnike svih mobilnih mreža u Bosni i Hercegovini.