Uplata novca na on-line račun

Sadržaj

Uplata u poslovnici

Novac možete uplatiti u bilo kojoj od naših poslovnica. Pri tome sa sobom obavezno ponesite i člansku karticu Premier Kluba ili ličnu kartu!

Uplata putem bankovnih računa

Na svoj račun za Internet klađenje u Premier kladionici možete uplaćivati i putem bankovnih računa, direktno u bankama ili poštama popunjavanjem fizičkog platnog naloga (zatražite ga na šalteru), ali i putem internet bankarstva, popunjavanjem digitalnog platnog naloga.

Kliknite na karticu UPLATA, odaberite opciju UPLATA PUTEM BANKE i otvorit će vam se detaljne upute kako uplatiti novac na on-line račun putem bankovnih računa:

Kartica Uplata

Uplata putem KLIKER bona

KLIKER bonove od 5 KM, 10 KM, 20 KM, 50 KM i 100 KM možete kupiti na više od 3700 prodajnih mjesta - za popis uplatnih mjesta kliknite OVDJE

Sve što je potrebno za uplatu putem KLIKER bona:

1) kupite KLIKER bon po želji

KLIKER bon

2) prijavite se na svoj Premier račun

Prijava

3) odabrerite karticu UPLATA, a zatim od ponuđenih opcija odaberite KLIKER

Uplata KLIKER

4) upišite kod s KLIKER bona, kliknite na Uplati KLIKER te pričekajte provjeru koda

KLIKER kod

KLIKER provjera koda

5) potvrdite uplatu

KLIKER potvrda-uplate

KLIKER potvrda-uplate

Za samo par trenutaka Vaš račun za klađenje u Premier kladionici bit će nadopunjen za iznos kupljenog KLIKER bona te možete krenuti sa sastavljanjem dobitne kombinacije.

Ako još nemate račun za klađenje u Premier kladionici, možete ga otvoriti u jednoj od 650 poslovnica ili putem interneta.

Gdje mogu vidjeti koliko novca imam na on-line računu?

Stanje svojeg on-line računa možete provjeriti na našoj web stranici. Više o pregledu popisa transakcija možete pronaći na stranici Korisničke transakcije.