Tjednik

Čim otvorite našu web stranicu u lijevom stupcu ispod menija ponude i rezultata prikazan je mali preglednik tjednika. Ovaj okvir automatski lista i prikazuje jednu po jednu naslovnicu tjednika. Ako kliknete na trenutno prikazanu naslovnicu, biti će vam prikazano cijelo digitalno izdanje tog istog tjednika. Pored toga uz donji rub naše web stranice nalazi se link koji vas vodi na stranicu sa arhivom svih naših tjednika.

Arhiva tjednika

Arhivi tjednika pristupate putem linka koji se nalazi uz donji rub web stranice. Arhiva je organizirana poput galerije naslovnica, s time da se najnoviji tjednici nalaze na vrhu popis. Ako kliknete na neku od naslovnica biti će vam prikazano digitalno izdanje tog broja tjednika. Ovo ne vrijedi za starije brojeve tjednika, za koje ne postoji digitalno izdanje. Kod takvih starijih dnevnika biti će vam prikazana slika naslovnice većih dimenzija.

Digitalno izdanje tjednika

Svi noviji brojevi našeg tjednika imaju i svoje digitalno izdanje koje vam je dostupno online. U digitalnom obliku tjednik možete listati, pretraživati, prikazati preko cijelog ekrana, što ga čini idealnom modernom zamjenom za njegovu papirnatu verziju.

Uvećavanje teksta

Statističke tablice koje se nalaze u tjedniku sadrže mnoštvo sitnih slova. Kako bi vam njihovo čitanje bilo lakše, tjednik možete i povećavati. Ako kliknete bilo gdje unutar stranice tjednika, promatrana stranica će vam biti uvećana. Razinu povećanja možete mijenjati putem opcija u meniju, kako je prikazano slikom:

Ako ponovo kliknete negdje unutar stranice, biti ćete vraćeni nazad u umanjeni pregled tjednika.

Prikaz preko cijelog ekrana

Kako bi vam doživljaj listanja tjednika bio što stvarniji i ugodniji, tu je mogućnost čitanja tjednika preko cijelog ekrana. Ovakav pregled možete koristiti sa povećanjem opisanim u prethodnom poglavlju. Pregled preko cijelog ekrana uključujete putem opcije u izborniku, što je prikazano slijedećom slikom: