Tjednik

Čim otvorite našu web stranicu u desnom stupcu pod naslovom Bilten Sport možete naći najnoviji broj tjednika. Ako kliknete na trenutno prikazanu naslovnicu, biti će vam prikazano cijelo digitalno izdanje tog istog tjednika. Pored toga uz donji rub naše web stranice nalazi se link koji vas vodi na stranicu sa arhivom svih naših tjednika.

Sadržaj

Kako do tjednika s nasovne stranice

Do tjednika možete doći čim otvorite našu web stranicu na vrhu središnjeg stupca, klikom na siku s naslovnicom tjednika.

Naslovnica s tjednikom

Arhiva tjednika

Arhivi tjednika pristupate putem linka koji se nalazi uz donji rub web stranice. Arhiva je organizirana poput galerije naslovnica, s time da se najnoviji tjednici nalaze na vrhu popis. Ako kliknete na neku od naslovnica biti će vam prikazano digitalno izdanje tog broja tjednika. Ovo ne vrijedi za starije brojeve tjednika, za koje ne postoji digitalno izdanje. Kod takvih starijih dnevnika biti će vam prikazana slika naslovnice većih dimenzija.

Arhiva tjednika

Digitalno izdanje tjednika

Svi noviji brojevi našeg tjednika imaju i svoje digitalno izdanje koje vam je dostupno online. U digitalnom obliku tjednik možete listati, pretraživati, prikazati preko cijelog ekrana, što ga čini idealnom modernom zamjenom za njegovu papirnatu verziju.

Digitalno izdanje tjednika

Prikaz preko cijelog ekrana

Kako bi vam doživljaj listanja tjednika bio što stvarniji i ugodniji, tu je mogućnost čitanja tjednika preko cijelog ekrana. Pregled preko cijelog ekrana uključujete klikom na ikonicu u dnu preglednika tjednika, kao što je prikazano na slici:

Prikaz preko cijelog ekrana

Uvećavanje teksta

Statističke tablice koje se nalaze u tjedniku sadrže mnoštvo sitnih slova. Kako bi vam njihovo čitanje bilo lakše, tjednik možete i povećavati pomoću klizača ili plusa i minusa u dnu preglednika tjednika, kako je prikazano na slici:

Uvećavanje teksta