Pitanja vezana za web stranicu

Vaša poruka

Prije no što popunite formular i kontaktirate nas, evo nekoliko čestih pitanja i odgovora:

PITANJE: Zašto na novoj web stranici ne postoje neke od mogućnosti koje su postojale na staroj web stranici?

Odgovor: Zbog želje da vam što prije omogućimo korištenje naše nove web stranice, neke od opcija nisu stigle biti dodane. Kako cijelo vrijeme slušamo što vas muči i što bi željeli da vam na stranici omogućimo, tako čujemo da bi željeli da nova stranica ima sve mogućnosti koje je imala i ona stara. Vaša želja je naša naredba – naš tim programera užurbano radi na tome da se sve mogućnosti sa stare web dodaju i na novu stranicu!

PITANJE: Zašto se više ne može istovremeno izrađivati 3 listića?

Odgovor: ovo je jedna od opcija kroz dogledno vrijeme biti dodana na našu web stranicu! Dok ova opcija ne bude dodana, više listića možete paralelno izrađivati tako da našu web stranicu otvorite u više kartica, odnosno tab-ova svojeg web preglednika.

PITANJE: Zašto više nema okvira za provjeru listića, koji se nalazio na desnom dijelu stranice?

Odgovor: ovo je jedna od opcija koja će kroz dogledno vrijeme biti dodana na našu web stranicu! U međuvremenu listiće možete provjeravati na slijedećoj adresi: www.premier-kladionica.com/qr

Ako informaciju koja vas interesira niste pronašli među gore ponuđenim pitanjima i odgovroima, možete nas kontaktirati putem donjeg formulara:

PITANJE: Zašto ne mogu gledati TV prijenos?

Odgovor: mogući uzrok problema je Flash player, koji je onemogućen u vašem web pregledniku. Upute za rješavanje ovog problema možete pronaći na stranici Praćenje TV prijenosa - Rješavanje problema

mail_outline

Greška kod slanja poruke!
Molimo pokušajte ponovo ...

Vaša poruka je uspješno poslana!