Zahtjev za isplatom

Ako u nekom trenutku odlučite povući dio sredstava sa vašeg računa, možete podnijeti zahtjev za isplatom. No prije no što vam objasnimo kako podnjeti zahtjev za isplatom, želimo vam skrenuti pozornost na druga poglavlja koja govore temama vezanim za vaš račun i isplatu:

Kako podnijeti zahtjev za isplatom

Zahtjev za isplatom podnosite na slijedeći način: posjetite našu web stranicu, prijavite se koristeći svoje korisničko ime i lozinku, te kliknite na link Račun koji se nalazi na vrhu ekrana:

Link Račun

Kliknuvši na spomenti link, biti će vam prikazana kartica sa informacijama o vašem računu. Na njegovom vrhu se nalazi rubrika sa trenutnim stanjem vašeg računa.

Kartica Račun

Za podnošenje zahtjeva za isplatom prvo kliknite na karticu ISPLATA na kojoj će vam biti prikazan formular putem kojeg ćete podnijeti zahtjev za isplatom. Odaberite grad i poslovnicu u kojoj želite da vam novac bude pripremljen, unesite željeni iznos isplate, te pritisnite na tipku “Podnesi zahtjev”:

Kartica Isplata

Vaš zahtjev će biti poslan u našu centralu. Iznos na vašem računu biti će umanjen za iznos rezerviran za isplatu. Na ekranu će biti prikazan kod za isplatu, te rok u kojem novac morate podići.

Kartica Isplata - podnesen zahtjev

Kada i gdje mogu podići novac?

Novac ćete moći podići slijedećeg dana u odabranoj poslovnici, uz predočenje članske kartice Premier Kluba (ili lične karte) i koda za isplatu koji vam je bio dodjeljen.

VAŽNO: novac nećete moći podići bez koda za isplatu i članske kartice Premier Kluba (ili lične karte)

U kojem roku moram podići novac?

Osim koda za isplatu, na ekranu će vam biti prikazan i rok do kojeg morate novac podići. Ukoliko novac ne podignete do kraja tog roka, vaš zahtjev će biti poništen, a rezervirani iznos će biti vraćen na vaš račun.

Što ako sam se tek učlanio Premier Klub i još nisam dobio člansku karticu?

Dakle dok ne dobijete svoju člansku karticu, novac možete podići pomoću lične karte.

Više o učlanjenju u Premier Klub možete saznati na stranici Premier Klub.