Klađenje na daljinu

Klađenje na daljinu vam omogućuje sastavljanje i uplatu listića putem naše web stranice. Kladiti se mogu članovi Premier Kluba koji su se registrirali za ovu pogodnost.

Prije no što vam detaljno objasnimo postupak registracije i aktivacije vašeg korisničkog računa, dopustite da Vam skrenemo pozornost na neke od poglavlja vezanih uz ovu temu:

KAKO SE REGISTRIRATI

Članovi Premier Kluba se mogu registrirati za klađenje na daljinu putem slijedeća tri jednostavna koraka (kako se učlaniti u Premier Klub saznajte OVDJE):

1. Podnošenje zahtjeva za aktivacijom

Posjetite svoju matičnu poslovnici, pri čemu obavezno sa sobom ponesite svoju člansku karticu Premier Kluba. Od naše djelatnice u poslovnici zatražite aktivaciju vašeg internet računa.

2. Uplata sredstava

U poslovnici uplatite sredstva koja želite koristiti za uplate listića. Ovo možete napraviti odmah u 1. koraku, tj. prilikom podnošenja zahtjeva za aktivacijom usluge.

3. On-Line Aktivacija

U zadnjem koraku posjetite našu web stranicu, te kliknite na žuti link “Aktivacija računa”, koji se nalazi uz gornji rub stranice:

Nakon što ste kliknuli na navedeni link, biti će vam prikazan okvir za aktivaciju:

Kao što iz slike možete vidjeti, formular se sastoji od tri dijela:

  1. Aktivacijski podaci
  2. Kontaktne informacije
  3. Korisnički podaci

U prvom dijelu unosite broj svoje članske kartice Premier Kluba i aktivacijski kod koji ste dobili u svojoj matičnoj poslovnici:

U slijedećem koraku biti će vam prikazani vaši podaci koje ste dali prilikom pristupanja Premier klubu. Moći ćete izmijeniti sve podatke osim vašeg imena i prezimena. Unos e-mail adrese nije obavezan, međutim preporučamo vam da je unesete. Naime ako e-mail adresa nije unešena u slučaju ako zaboravite vašu lozinku, nećete je moći zatržiti putem naše web stranice, već ćete to morati napraviti u svojoj matičnoj poslovnici.

UPOZORENJE: nemojte unositi tuđu e-mail adresu, već vlastitu adresu kojoj nitko osim Vas nema pristup. To radite isključivo radi vlastite sigurnosti.

U trećem i zadnjem koraku imat ćete prilike unijeti željeno korisničko ime i lozinku. Kako bi vam olakšali unos, već smo pripremili korisničko ime koje možete koristiti. Prilikom unosa korisničkog imena i lozinke dopušteno je korištenje znakova bez kvačica (čćžšđ), brojki, te točke (“.”) i podcrte (“_”). Svi ostali znakovi su zabranjeni. Za dovršetak postupka aktivacije računa potrebno je da prihvatite pravila igre na sreću. Savjetujemo vam da se upoznate s pravilima prije no što odaberete kvačicu i kliknete na tipku ZAVRŠI.

UPUTA: lozinka ne smije biti kraća od 8 znakova, a preporučljivo je da sadrži i brojke i slova. Radi vlastite sigurnosti izbjegavajte lozinke koje sadrže riječi koje se lako mogu pogoditi kao što su na primjer “12345678″ ili “lozinka” i lozinku koja je jednaka vašem korisničkom imenu.

Nakon što ste kliknuli na tipku ZAVRŠI biti će vam prikazan okvir sa vašim korisničkim podacima, koji vam pruža mogućnost ispisa na pisaču. U okviru se nalazi i uputa kojom Vas upozoravamo na važnost vaših korisničkih podataka. Molimo Vas da se radi vlastite sigurnosti pridržavate navedenih napomena i upozorenja.

Time je postupak aktivacije korisničkog računa dovršen. Koristeći svoje korisničke podatke možete se prijaviti putem formulara na vrhu web stranice: