Uplata listića

Vjerujemo da ste do sada ovladali izradom svih vrsta listića, što znači da je došlo vrijeme da naučite kako listić možete uplatiti. Kako bi uplata web listića uopće bila moguća, morate prije svega biti član Premier Kluba, te biti registrirani na našoj web stranici. Prije no što počnete sastavljati listić koji mislite uplatiti prijavite se koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

No prije nego vam do najsitnijih detalja objasnimo kako se uplaćuje listić, dopustite da vam ukažemo na poglavlja koja se bave srodnim tema:

Postupak uplate listića

Nakon što ste izradili listić i želite ga uplatiti, kliknite na tipku “Uplati”, kako je prikazano slikom:

Uplata listića

Kada kliknete na tipku “Uplati”, listić će biti označen kao uplaćen, te će biti spremljen u popis vaših listića. Istovremeno iznos raspoloživih sredstava na vašem računu će biti umanjen za uplaćeni iznos.

Uplaćeni listić

Uplata listića u poslovnici

Može se dogoditi da listić ne želite uplatiti na webu, već ga želite uplatiti u poslovnici. U tom slučaju nemojte kliknuti na tipku “Uplati”, već kliknite na tipku “Poslovnica”:

Uplata listića u poslovnici

Listić će odmah biti pripremljen za uplatu u poslovnici i moći ćete ga pronaći u popisu svojih listića.

Listić pripremljen za uplatu u poslovnici

Moji listići

Listiće pripremljene za uplatu u poslovnici možete razlikovati od listića uplaćenih na webu po tome što ispred broja imaju oznaku www.