Uplata listića

Vjerujemo da ste do sada ovladali izradom svih vrsta listića, što znači da je došlo vrijeme da naučite kako listić možete uplatiti. Kako bi uplata web listića uopće bila moguća, morate prije svega biti član Premier Kluba, te biti registrirani na našoj web stranici. Prije no što počnete sastavljati listić koji mislite uplatiti prijavite se koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

No prije nego vam do najsitnijih detalja objasnimo kako se uplaćuje listić, dopustite da vam ukažemo na poglavlja koja se bave srodnim tema:
No za početak dopustite da vas upoznamo i sa ostalim poglavljima koja se bave izradom listića:

Postupak uplate listića

Nakon što ste izradili listić i želite ga uplatiti kliknite na tipku SPREMI, kako je prikazano slikom:

Ako ste u tom trenutku bili prijavljeni kako je opisano u uvodnom dijelu, biti će vam ponuđena opcija uplate listića. Imate 30 sekundi da odaberete opciju uplate listića.

Kada kliknete na tipku UPLATI, listić će biti označen kao uplaćen, te će biti spremljen u popis vaših listića. Istovremeno iznos raspoloživih sredstava na vašem računu će biti umanjen za uplaćeni iznos.

U slučaju da je rok za uplatu listića od 30 sekundi istekao, opcija uplate će biti onemogućena, a listić će biti pripremljen za uplatu u poslovnici.

Listiće pripremljene za uplatu u poslovnici možete razlikovati od listića uplaćenih na webu po tome što ispred broja imaju oznaku www.

Uplata listića u poslovnici

Može se dogoditi da listić ne želite uplatiti na webu, već ga želite uplatiti u poslovnici. U tom slučaju nakon spremanja listića nemojte kliknuti na tipku UPLATI, već kliknite na tipku POSLOVNICA:

Listić će odmah biti pripremljen za uplatu u poslovnici i moći ćete ga pronaći u popisu svojih listića.

Listiće pripremljene za uplatu u poslovnici možete razlikovati od listića uplaćenih na webu po tome što ispred broja imaju oznaku www.